ناگفته های اکستنشن مژه که حرفه ای ها میدانند!

زیبایی چشم‌ها تأثیر زیادی بر روی زیبایی صورت ما دارد. چشم‌ها معمولاً اولین عضو صورت است که دیگران ما را با آن می‌شناسند. در سال‌های اخیر از روش‌های زیادی برای زیباتر شدن چشم‌ها در صنعت آرایشی و زیبایی استفاده شده است. یکی از بهترین و تأثیرگذارترین این روش‌ها، اکستنشن مژه است. این تارهای مژه مصنوعی اثر زیادی در بعد دادن و زیباتری کردن چشم‌ها دارند. 

اگر مژه‌های کوتاهی و کم‌پشتی دارید و می‌خواهید تغییری در ظاهرتان بدهید، اکستنشن‌های مژه را امتحان کنید. اما این روش زیبایی چه مزایا و معایبی دارد که کمتر در مورد آن صحبت می‌شود؟

اکستنشن مژه چیست؟

در این روش زیبایی، تارهای مصنوعی مژه که از متریال‌های گوناگون تهیه می‌شود، به صورت تک‌تک در داخل مژه‌های فرد چسبانه می‌شود. با استفاده از این روش، می‌توان مژه‌هایی بلند و پرپشت ایجاد کرده و به زیبایی چشم‌ها اضافه کرد. با استفاده از اکستنشن، فرم کلی چشم عوض شده و اصلاح می‌شود. تارهای مژه مورداستفاده در این روش زیبایی باید به خوبی با رنگ مژه‌های فرد هماهنگی داشته باشد تا نتیجه طبیعی جلوه کند. اکستنشن یک روش نیمه‌دائمی برای پرپشت جلوه‌دادن مژه‌ها است و می‌توان آن‌ها را پس از مدتی برداشت یا با مدل دیگری جایگزین کرد.

ناگفته‌های اکستنشن مژه که قبل از انجام باید از آن آگاه باشید

اگر دوست دارید از این روش برای زیباتر کردن چشم و مژه‌هایتان استفاده کنید، بهتر است اطلاعات کاملی درباره روش‌ها، ماندگاری و نگهداری آن به دست آورید. با هم مواردی را بررسی می‌کنیم که ممکن است از آن بی‌اطلاع باشید.

تفاوت‌های اکستنشن با کاشت مژه و مژه مصنوعی

امروز از روش‌های مختلفی برای پرتر نشان‌دادن مژه‌ها استفاده می‌شود. مژه مصنوعی یکی از این روش‌ها است. وقتی از این مدل مژه استفاده می‌کنید، تفاوت مژه‌های خودتان با مژه‌های استفاده شده کاملاً مشخص است و به دلیل نوع چسب استفاده شده، دوام چندانی هم ندارد. اما روش اکستنشن مژه، دوام بالا و حالتی طبیعی‌تر دارد.

در کاشت مژه هم از مژه‌های باکیفیت استفاده می‌شود که تقریباً دائمی است و شما قادر به ‌عوض کردن مدل آن نیستید. علاوه بر این، روش کاشت مژه حساسیت‌ها و عوارض زیادی برای چشم‌ها دارد.

ماندگاری اکستنشن مژه چقدر است؟

این روش زیبایی، بین 4 تا 6 هفته دوام دارد. این مدت زمان به کیفیت چسب استفاده شده، مهارت آرایشگر و نیز نحوه نگهداری شما از مژه‌ها بستگی دارد. مژه‌های طبیعی ما دوره رشد و ریزش خاصی دارند. این موها در مدت زمان مشخصی بسته به شرایط ریزش پیدا می‌کنند. اگر موهای طبیعی مژه ریزش پیدا کنند، باعث ریزش موهای اکستنشن هم می‌شوند. 

اگر دوست دارید این تارهای اضافه شده به مژه‌ها دوام بیشتری داشته باشد باید از آن‌ها خوب نگهداری کنید و نکته‌هایی که توسط آرایشگر گفته می‌شود را به خوبی رعایت کنید. در صورت رعایت این نکات، شما بیشتر از ماهی یک‌بار، به ترمیم احتیاج پیدا نمی‌کنید. اما اگر دوست دارید حالت اکستنشن، کاملاً بی‌نقص باشد، هر دو هفته یک‌بار می‌توانید برای ترمیم به آرایشگاه مراجعه کنید.

جنس تار مژه‌های استفاده شده، انواع گوناگونی دارد

سه نوع مژه برای اکستنشن در بازار وجود دارد. این مژه‌ها به سه دسته خز طبیعی، خز مصنوعی و مژه ابریشمی تقسیم‌بندی می‌شوند. معمولا در سالن‌های زیبایی درباره نوع مژه استفاده شده اطلاعات کافی به مشتری داده نمی‌شود و از نوع خاصی برای همه استفاده می‌شود. 

این تارهای مژه، تفاوت چندانی در دوام روی چشم ندارند. مدل خز مصنوعی اما ضخامت بیشتری دارد و رنگی تیره‌تر و پررنگ‌تر روی مژه‌ها ایجاد می‌کند. این مدل مژه ممکن است حالتی کمتر طبیعی، روی چشم‌ها ایجاد کنند. اگر به محصولات طبیعی حساسیت دارید هم بهتر است از مدل مژه خز طبیعی برای مژه‌هایتان استفاده نکنید.

انتخاب حالت و مدل مژه، روی دوام اکستنشن تأثیر دارد

یکی از اولین انتخاب‌هایی که معمولاً آرایشگران به مشتریان خود می‌دهند، انتخاب مدل و نوع مژه‌هایی است که برای اکستنشن استفاده می‌شود. انواع این مژه‌ها بسته به پری و حالت گوشه چشم دارد. انتخاب حالت مژه همچنین به مدل چشم شما بستگی دارد. مژه کلاسیک، مژه گربه‌ای، مژه والیوم، مژه رنگی، اسپایکی، سنجابی و هیبریدی مدل‌های گوناگون مژه هستند که امروزه کاربرد دارند. اما آیا می‌دانستید که دوام این مژه‌ها با هم تفاوت دارد؟

به طور کلی هر چه تارهای مژه ظریف‌تر بوده و وزن کمتری داشته باشند، دیرتر هم می‌ریزند. به‌عنوان‌مثال مدل اکستنشن طبیعی، بین 6 تا 8 هفته و یا حتی بیشتر ماندگاری دارد چون از همه مدل‌های دیگر، سبک‌تر و ظریف‌تر است. در مقابل مدل اکستنشن مژه والیوم، ماندگاری بین 4 تا 6 هفته‌ای دارد چون تارهای ضخیم‌تر و سنگین‌تری دارد و ممکن است تنها پس از 10 روز شروع به ریزش کند.

معایب و عوارض اکستنشن مژه

این روش پرپشت کردن مژه، واقعا در زیبایی چشم‌ها مؤثر است. با این مژه‌ها شما می‌توانید مدل چشم‌ها را اصلاح کنید. این روش کم‌هزینه و کم‌دردسر است و بدون درد هم نصب می‌شود. به‌علاوه این مژه‌ها ضد آب هستند  و ریزش کمی دارند. اما هر روش زیبایی، معایب و عوارض خود را هم دارد. در ادامه کمی با معایب این روش، که کسی به شما نمی‌گوید، آشنا می‌شویم:

  1. احتمال آسیب و ریزش مژه‌های طبیعی

بسیار مهم است که آرایشگر ماهری برای انجام اکستنشن پیدا کنید که تجربه کافی برای نصب این مژه‌ها و آسیب نرساندن به مژه‌های طبیعی داشته باشد. اما این آسیب تنها در زمان نصب صورت نمی‌گیرد. وقتی مژه‌های طبیعی شما بلند می‌شود، مژه‌های مصنوعی از بن مژه فاصله می‌گیرند. در این صورت وزن بیشتری به مژه‌ها تحمیل می‌شود و احتمال ریزش آن‌ها افرایش پیدا می‌کند. همچنین وقتی از اکستنشن استفاده می‌کنید، احتمال گیرکردن آن‌ها در هنگام دست‌زدن و یا هنگام خواب به اشیای مختلف بیشتر شده و این موضوع ممکن است باعث ریزش مژه‌های طبیعی شود.

  1. عفونت و حساسیت چشم

مطمئن شوید که آرایشگر در هنگام شروع نصب مژه‌ها از دستکش استفاده می‌کند یا دست‌ها و از آن مهم‌تر، ابزار را به خوبی ضدعفونی می‌کند. استفاده از ماسک در هنگام انجام این عمل هم ضروری است. همچنین بهتر است قبل از شروع کار یک تست در مورد چسب انجام دهید تا مطمئن شوید به مواد شیمیایی آن حساسیت ندارید.

اگر پوست حساسی دارید، بهتر است از آرایشگر بخواهید از چسب‌هایی که حاوی لاتکس و فرمالدهید است برای شما استفاده نکند.

  1. زمان و هزینه 

یکی دیگر از معایب استفاده از این روش این است که باید هر 4 هفته یک بار یا بیشتر برای ترمیم به آرایشگاه مراجعه کنید که هر ترمیم ممکن است بین 1 تا 2 ساعت زمان ببرد. هزینه این روش زیبایی را هم در نظر بگیرید که ممکن است نتوانید هر ماه پرداخت کنید. 

  1. نگهداری از مژه‌ها

وقتی از اکستنشن مژه استفاده می‌کنید نباید به چشم‌ها دست بزنید و مجبورید از شوینده‌های بسیار ملایم استفاده کنید.

  1. ریزش نامنظم مژه‌ها

مژه‌ها ممکن است ریزش نامنظمی داشته باشند و بعضی از نقاط مژه کالا خالی به نظر برسند. برای همین، باید جلسات ترمیم را به صورت روتین و همیشگی دنبال کنید.

کلام پایانی

اکستنشن مژه یکی از روش‌های زیبایی است که حالتی بسیار زیبا به چشم‌های شما می‌دهد؛ اما نکاتی در مورد این روش وجود دارد که هیچ‌وقت از زبان آرایشگرها نمی‌شنوید. احتمال ریزش، عفونت و حساسیت و جلسات بی‌پایان ترمیم، معایبی هستند که قبل از انتخاب این روش زیبایی، هرگز نباید فراموش کنید.